Verkiezingen 2018 - Borgerhout

N-VA bindt in Borgerhout de strijd aan met drugshandel en imago-verlagende winkels

Print

Van links naar rechts: Eva Van Keer (derde plaats), Alain Herremans (lijsttrekker), Lisa Geets (tweede) en Patrick Van den Abbeele (veertiende).

Borgerhout -

N-VA Borgerhout stelde maandag haar verkiezingsprogramma met vier speerpunten voor. Ze strijdt voor een veilig Borgerhout en wil drugshandel, illegale economie en imago-verlagende handelszaken een halt toe roepen.

De partij pleit voor meer camera’s op straten en pleinen en wil stadsmariniers, als brugfiguren tussen district en bewoners inzetten. Ook mobiliteit staat hoog op de agenda. “Een voetpadenplan moet het tekort aan investeringen van de laatste jaren corrigeren. Op lange termijn plant de Borgerhoutse N-VA-afdeling een hertekening van de Turnhoutsebaan. Goed wonen is de derde peiler. N-VA wil onder meer het opdelen van eengezinswoningen tegengaan en wonen boven winkelpanden promoten.

Met bruisend Borgerhout wil de partij extra steun voor culturele en sportverenigingen in het district. Daarnaast worden jongeren aangemoedigd deel te nemen aan jeugdbewegingen.

Verkiezingsnieuws