Dames barsten in lachen uit wanneer ze rare ontdekking doen in zakje chips

Print

Dames barsten in lachen uit wanneer ze rare ontdekking doen in zakje chips Video: Facebook - Nadia Snow

Nadia Snow uit het Engelse Scunthorpe deed woensdag een wel heel vreemde ontdekking. Nadat de dame een zakje chips had gekocht, merkte ze op dat de inhoud een stuk zwaarder woog dan normaal. Toen ze samen met een vriendin het zakje opende, volgde een bizarre verrassing: er zat zowaar een volledige aardappel in.

Een vreemde situatie die de dame vervolgens deelde op haar Facebook-profiel. “Ik kan me niet meer exact herinneren hoeveel ik ervoor betaalde, maar vermoedelijk niet meer dan anderhalve pond voor zes zulke zakjes”, vertelde Snow aan LADbible, die de chips had gekocht in een filiaal van supermarktketen Lidl. “Toen ik een zak pakte, voelde het erg zwaar aan. Vandaar dat ik een vriendin vroeg om het te openen terwijl ik filmde wat erin zat.”

Zodra ze de aardappel opmerkten, konden ze niet anders dan schaterlachen. “We vonden het hilarisch, we konden maar niet begrijpen hoe dit kon gebeuren.” Ook bij de supermarktketen konden ze daarop geen antwoord geven. “We willen ons excuseren bij de klant voor het ongemak”, klonk het.

Geen probleem voor Snow, die er wel de humor van inzag. “Het heeft me in ieder geval een lach op het gezicht bezorgd tijdens een saaie woensdagnamiddag. Het was nu eenmaal het laatste dat ik in een zakje chips verwachtte aan te treffen.”

Nu in het nieuws