Tweede verlies op rij voor RC Mechelen

Print
Ook in Nijlen kon RC Mechelen zijn eerste punten niet veroveren. Ondanks een 0-1 voorsprong aan de rust moest groen-wit de thuisploeg na de pauze toch laten gaan.

Nijlen 2 - RC Mechelen 1

De aftrap was misschien wel het mooiste moment van de hele wedstrijd. Toch zeker voor speler Stein Stuyck die samen met zijn kersverse bruid de aftrap gaf. Een fijn en origineel begin van een match die nooit hoge toppen scheerde. De bezoekers kwamen op voorsprong na een actie van Wannes Janssens. Die zocht de verste paal en scoorde. 0-1, het was ook de ruststand.

Na de pauze zou de piepjonge 18-jarige Mechelse keeper Indy Van Bulck zich laten opmerken. Hij stopte na tien minuten een strafschop van Peeters. Van Bulck moest zich nadien wel gewonnen geven op een kopbal van Haemels en een goal van Brouwers. Een gele kaart was er voor Niels Mariën, die al binnen de eerste tien minuten geel pakte. Voor RC Mechelen blijft het wachten op de eerste punten.

Volgende zondag volgt weer een verplaatsing (de derde op rij want RCM speelde nog niet thuis om het gras van het A-terrein te sparen), naar Tienen.

 

MEER VOETBALNIEUWS