Internationaal tornooi Telenet Giants Antwerp in Lotto Arena

Paris Lee. Foto: GOYVAERTS/GMAX Agency

Internationaal tornooi Telenet Giants Antwerp in Lotto Arena

Print

Telenet Giants Antwerp pakt voor het eerst met een internationaal tornooi uit. Vandaag en zaterdag staan er in de Lotto Arena steeds twee interessante wedstrijden op het programma.

De Giants zorgen tevens voor een leuk toetje: de toegang is gratis. Verschillende acties staan ook op de affiche.

Naast Telenet Giants Antwerp nemen ook de Nederlands kampioen Groningen (vorig seizoen halve finalist FIBA EuroCup) met ex-Giant Jordan Callahan, het Duitse Frankfurt, met ex-Giant Jason Clark, en het Duitse MBC Mitteldeutscher (met ex-Giant Aleksander Marelja) deel. De Giants missen nog wel het geblesseerde viertal Vic Sanders, Ordane Kanda, Tyler Kalinoski en Thomas Akyzaili.

“Denis Donkor is opnieuw speelklaar en Vic Sanders hernam de trainingen. We zullen hem waarschijnlijk nog niet bezigen. Ook ons Belgian Lion duo Hans Vanwijn en Ismael Bako zijn niet inzetbaar. Zij keren pas zaterdag terug van de stage met de Lions uit Estland,” aldus sportief manager Leo De Rycke.

Groningen en Frankfurt openen vanavond om 18u30 het internationaal tornooi van Telenet Giants Antwerp. De selectie van coach Roel Moors, met dus weer vele jonge talentjes van Giants Two, neemt het om 20u45 tegen MBC Mitteldeutscher op.

Programma:

Vrijdag 7/09

18u30: Groningen – Frankfurt Skyliners

20u45: Telenet Giants Antwerp – MBC Mitteldeutscher

Zaterdag 8/09

16u: MBC – Frankfurt/Groningen

18u15: Telenet Giants Antwerp – Frankfurt/Groningen

20u-21u: Happy Hour en meet & greet in foyer Lotto Arena