© REUTERS

Seal vervolledigt affiche van Night Of The Proms

Night Of The Proms maakte donderdag zijn volledige affiche bekend. Seal, Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience en de klassieke gitarist Petrit Ceku werden toegevoegd aan de affiche. Zij delen het podium met John Miles, Suzanne Vega en Milow. De gastheer is dit jaar Pieter Embrechts, die ook zal optreden.

jtp

In het begin van de jaren ‘90 brak de Britse zanger Seal door als gastzanger op de hit ‘Killer’van Adamski en met eigen singles ‘Crazy’ en ‘Future Love Paradise’ van zijn debuutalbum ‘Seal’. Latere successen zijn het prachtige ‘Kiss From A Rose’(soundtrack ‘Batman Forever’ en meer dan 121 miljoen streams op Spotify), ‘Fly like an eagle’ en ‘Amazing’. Zijn jongste album ‘Standards’ dateert van november vorig jaar en bevat covers van jazz- en swingklassiekers. Seal verkocht sinds de start van zijn carrière in ’89 meer dan 30 miljoen albums.

“Seal was eerder in 2011 reeds te gast en tweette daar toen dit over: “NOTP is one of the most enjoyable experiences I’ve ever had in my life as musician.” Deze tweet samen met de enorm enthousiaste reacties van het publiek maakten het voor ons een evidente keuze om hem terug naar België te halen toen de kans zich voordeed”, aldus producent Jan Vereecke.

Night of the Proms vindt dit jaar plaats op 23 en 24 november in het Antwerpse Sportpaleis. Het muziekspektakel brengt traditiegetrouw optredens van artiesten uit uiteenlopende genres, vermengd met klassieke muziek.

MEER OVER Night of the Proms

Tips om te Doen!