Prins Harry en Meghan Markle hebben een naam voor hun nieuwe hond gekozen

Celebs

Prins Harry en Meghan Markle hebben een naam voor hun nieuwe hond gekozen

Print

De britse royals prins Harry en Meghan Markle hebben hun gezinnetje uitgebreid met een nieuwe hond, een geadopteerde zwarte labrador om precies te zijn. Nu is ook de naam van de viervoeter bekend. Volgens koninklijk biografe Sally Bedell Smith luistert hij naar de naam Oz.

Hoewel de naam van het beestje bekend is, is de betekenis erachter niet meteen duidelijk. Volgens Smith zou het wel iets kunnen te maken hebben met het bezoek van prins Harry en Meghan Markle aan Australië. De twee gaan in oktober naar Sydney om de Invictus Games, een initiatief van de prins, te openen. Het land wordt naast down under ook vaak kortweg Oz genoemd.

Het koppel leeft nu samen met twee honden in hun Nottingham Cottage, onderdeel van Kensington Palace en reizen mee als de twee zich terugtrekken in de landelijke Cotswolds. De andere geadopteerde viervoeter van Markle, Guy, vloog in november vorig jaar over van Canada naar Londen. Markle heeft nog een andere hond Bogart, maar hij blijft in Canada bij vrienden van haar wonen omdat hij te oud is om te reizen met het vliegtuig.

NIET TE MISSEN