Verkiezingen 2018 - Bornem

Meer vrouwen dan mannen

Foto: RR

Lijst Vlaams Belang

Meer vrouwen dan mannen

Print
Bornem -

Vlaams Belang is klaar met de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. “We hebben veertien vrouwen en dertien mannen op de lijst, met zestien nieuwe kandidaten ten opzichte van de verkiezingen in 2012”, zegt lijsttrekker Wim Verheyden.

“Op onze lijst staan geen Bekende Bornemnaars, geen zogenaamde onafhankelijken, geen aanvoerders van belangengroepen en geen kandidaten die zich nu al burgemeester wanen, maar 27 Bornemnaars die zich kandidaat stellen vanuit de simpele overtuiging dat ons Bornem ook ons ‘Beurm’ moet blijven”, zegt Verheyden. “Voor ons is het belangrijk dat Bornem zijn eigenheid weet te behouden, met veel aandacht ook voor de deelgemeenten. Verder zijn veiligheid, gezonde financiën en schuldafbouw, ondersteuning van de lokale handelaars en horeca, het behoud van de open en groene ruimte, en een propere gemeente onze voornaamste speerpunten.”

De kandidaten: Wim Verheyden, Anky Daelemans, Peter Willems, Francis Colman, Jana Vander Borght, Marcel Schuddinck, Dominic Smet, Brian Van de Veken, Chris Segers, Rita Cuyt, Maurits De Man, Denise Van Lierde, Lana D’Hertefelt, Marc Nietvelt, Andy Beernaert, Sabine Coppens, Marc Peeters, Martine Neckebroeck, Eddy Herremans, Nancy Van Keer, Marleen Van der Linden, Chantal Van Huffel, Werner Scheers, Nancy Brys, Hermine Verheyden, Maria Van Noten en Luk Van Nieuwenhuysen.

Verkiezingsnieuws