‘De Buurtpolitie’ blaast tien kaarsjes uit en pakt uit met spannend nieuw seizoen

Foto: VTM

‘De Buurtpolitie’ blaast tien kaarsjes uit en pakt uit met spannend nieuw seizoen

Print

‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ mag enkele virtuele kaarsjes uitblazen. De scripted realityreeks is immers al aan haar tiende seizoen toe. Vanaf maandag 3 september kan televisiekijkend Vlaanderen weer zien hoe het Antwerpse korps de criminaliteit bestrijdt.

Een kameel, een tijger, een stelende buizerd, een filmset die wordt opgeschrikt door een shooting, een miraculeuze verschijning van Jezus en de commissaris die ontvoerd wordt… De Buurtpolitie heeft het allemaal in petto dit tiende seizoen.

In deze editie doet Charlotte De Groof - in de rol van hoofdinspecteur Lotte Vissers - haar intrede als de fulltime partner van inspecteur Koen Baetens, gespeeld door acteur Andy Peelman.

Maar zij twee kunnen niet alleen de veiligheid van alle burgers garanderen. Rechercheurs Eric (Manoe Frateur) en Brigitte (Ilse La Monaca) worden ingeschakeld als het menens is.

Robin (Henny Seroeyen) en Tom (Tim Ost) vormen het speciale interventieteam, dat de gevaarlijke acties voor haar beurt neemt. Inspecteurs Floor (Ianthe Tavernier), Femke (Dorien Reynaert), Obi (Johan Kalifa Bals) en Aziz (Souliman De Croock) staan altijd stand-by om op patrouille of interventie te gaan.

Onthaalbediende Patrick (Eric Peeters) is de man en stem van het volk, en commissaris Roger (Willy Herremans) ziet erop toe dat het korps alert en gedreven blijft.

Tiende seizoen van ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’, vanaf maandag 3 september elke weekdag om 18.20 uur.

Nu in het nieuws