Belgische winnaar van 107 miljoen euro met Euromillions heeft zich gemeld

Foto: Photo News

Belgische winnaar van 107 miljoen euro met Euromillions heeft zich gemeld

Print

De winnaar van de EuroMillions-jackpot van 107.839.228 euro heeft zich gemeld bij de Nationale Loterij. De jonge Vlaming speelde op dinsdag 21 augustus met een inzet van 10 euro. Eén van zijn vier Quick Pick-combinaties was als enige de winnende combinatie. Dat maakte de Nationale Loterij dinsdag bekend.

De winnaar wil anoniem blijven. “We kunnen enkel meegeven dat hij aangaf een fervente festival-fan te zijn, graag witloofgratin te eten en hij wil zijn kinderen laten meegenieten en een deel van het bedrag aan goede doelen schenken”, aldus woordvoerster Caroline Vangoidsenhoven.

De winnaar speelt naar verluidt sinds het prille begin in 2004 mee met EuroMillions.

Als 31ste Belgische winnaar van de jackpot, graait hij het op twee na grootste bedrag ooit met EuroMillions mee in België. Het record in ons land staat met 168 miljoen euro sinds 11 oktober 2016 te boek. De tweede grootste Belgische winst bedraagt 153 miljoen euro en werd gewonnen op 2 juni 2017.

Deze winnaar is de tweede Belgische EuroMillions-winnaar in rang 1 van dit jaar. Bij de trekking van 10 april 2018 won een Luikenaar de jackpot van 17 miljoen euro.

.

Nu in het nieuws