© rr

Sven Nys brengt persoonlijk verhaal

Fan van Sven Nys? Als straffe sportman of als succesvolle ondernemer? Dat treft, want hij komt op donderdag 6 september om 20 uur naar De Populier in Zandhoven.

Kristin Matthyssen

Sven Nys is nog altijd heel populair. Ook nu hij niet meer opduikt in het veld, blijft hij mensen – en niet in het minst jongeren – inspireren. De gemeente Zandhoven wist de succesvolle veldrijder te strikken voor een boeiende avond in De Populier in Zandhoven.

In zijn presentatie geeft Sven een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor die factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk geïllustreerd wordt met heel concrete voorbeelden. Schepen voor sport en ondernemen Joris Geens: “Sven is iemand die tot de verbeelding spreekt. Hij wist de successen die hij boekte in zijn sportieve carrière ook om te zetten naar successen als ondernemer. En dat is heel boeiend. Zijn presentatie zal dus zowel de ondernemer, als de sportliefhebber of wielerfan zeker aanspreken!”

Iedereen kan de lezing gratis bijwonen. Vooraf inschrijven is wel verplicht via de dienst Onthaal van de gemeente: 03 410 16 20 of info@zandhoven.be.

‘Sven Nys, mijn persoonlijk verhaal’, donderdag 6 september 2018 om 20 uur in De Populier, Poplierenhoeve 22 – 2240 Zandhoven. Info & inschrijven: 03 410 16 20 of info@zandhoven.be.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio