In première: bekijk hier de videoclip van ‘Zo gaan wij op pad’, het themanummer van musical ‘Hans en Grietje’

Music Hall heeft de single en videoclip gelanceerd van ‘Zo gaan wij op pad’, het themanummer van de musical ‘Hans en Grietje’. Dit najaar wordt het bekende sprookje in een modern jasje gestoken. De videoclip moet fans alvast warmmaken voor de musical.

kmlo

Hoofdrolspelers Ianthe Tavernier en Wout Verstappen trokken enkele weken geleden naar het natuurdomein De Averegten in Hallaar om de clip in te blikken. Meezinger ‘Zo gaan wij op pad’ geldt vooral als sfeermaker die goed aanleunt bij de gloednieuwe versie van het sprookje. Het moderne jasje bestaat immers uit nieuwe liedjes en dansjes, verrassende personages en een gezonde dosis humor.

De cast komt op zondag 26 augustus al eens samen op de Cultuurmarkt van Vlaanderen in Antwerpen. Daar wordt alvast een voorproefje gegeven van de sprookjesmusical. Fans zullen ook op de foto kunnen gaan met de acteurs en actrices.

‘Hans en Grietje’ zal zowel tijdens de herfst- als kerstvakantie te bewonderen zijn in verschillende zalen over heel Vlaanderen. De première vindt plaats op 28 oktober, in de Stadsschouwburg Antwerpen. Verder komt de musical ook naar Hasselt, Gent en Oostende.