Dansende oma gaat wild tekeer in Blankenberge

Op Facebook doet een hilarische video de ronde van een oma die zich helemaal laat gaan in de straten van Blankenberge.

De dame liet haar beste dansmoves zien op de muziek die uit een winkel kwam voor elektronische sigaretten. Het was winkeluitbater Dieter Coudyzer die de beelden maakte en online zette.

Bekijk ook zeker deze beelden:

Wie is de vrouw in de blauwe jurk? Video van sprintende journaliste gaat viraal

Een opmerkelijk beeld net buiten de rechtbank van Alexandria, Virginia. Meteen nadat Paul Manafort, de voormalig campagneleider van Donald Trump, woensdag schuldig werd bevonden voor onder meer belastingontduiking en bankfraude, spurtten een heleboel journalisten razendsnel de deur uit. Eén van hen, een vrouw in een donkerblauwe jurk, ging door een video zelfs viraal op sociale media.

Jongemannen poseren naakt in fontein

Er is een kleine klopjacht aan de gang in Rome. De Italiaanse politie is er sinds kort op zoek naar twee Britse toeristen die naakt poseerden in een fontein naast het Altare della Patria, een zeer bekend monument in de hoofdstad. Een video van het tafereel gaat momenteel viraal op sociale media en is al bij vele kijkers in het verkeerde keelgat geschoten.

“Vliegend” schaap brengt iedereen aan het lachen

Een schaap dat vast raakte in een schommelende band, is een echte internethit geworden. Het dier sprong wellicht met zijn voorpoten door de band en bleef toen hangen. Met als gevolg dat het schaap echt ging schommelen, telkens het probeerde te ontsnappen uit de band.

Nu in het nieuws