TIPS. T-shirts met een boodschap en New York op je nagels

Foto: *

Mode

TIPS. T-shirts met een boodschap en New York op je nagels

Print
Lifestyleredactrices Tinnie en Hanne tippen trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Belgische boekentas


Op maandag 3 september gaat het nieuwe schooljaar van start. Nog op zoek naar een nieuwe boekentas voor je kindje? Belgische exemplaren zijn hip - en laat ontwerpster Mieke Dierckx nu net een tas in haar collectie hebben. De mini briefcase backpack, die ze initieel ontwierp voor haar oudste zoon, heeft een tijdloos design en focust op duurzaamheid. Te koop voor 185 euro in een kleurrijke of donkere uitvoering. miekedierckx.be

Een stoere samenwerking

De Zweedse modeketen kondigt een online pop-upshop aan in samenwerking met The Deep End Club, een initiatief van de Amerikaanse drumster Tennessee Thomas. Zij creëerde in 2013 een platform voor artiesten en activisten samenwerken aan oplossingen voor de wereldproblemen. Hun leuze? Give a damn, die nu op T-shirts gedrukt staat.  Ook een ‘Solidarity’-shirt is verkrijgbaar bij de keten voor 35 euro.

Kleurrijke shoppers

 


Boodschappen doen is nooit meer saai als je ze opbergt in de nieuwe winkeltassen met zomerse prints van bij Hema. En je hoeft dankzij de tassen niet meer voor plastic zakken te kiezen. De ontwerpen doen ook perfect dienst als turnzak voor je kinderen - als je ze wil uitlenen, uiteraard. Bijpassende agenda’s en ander schoolgerei zijn ook verkrijgbaar. Voor de tas met vrolijke toets betaal je 2,25 euro.

New York op je nagels

 

 Beautymerk Essie brengt met de herfstcollectie nagellak een ode aan de Amerikaanse metropool New York. Verwacht je aan een reeks kleuren die er perfect passen zoals ‘Empire Shade of Mind’, een grijs dat knipoogt nar het beton in the big apple. Of wat dacht je van ‘booties on Broadway’, een nachtblauw die doet denken aan de stad die nooit slaapt. Vanaf 1 september verkrijgbaar voor 12,49 euro.

NIET TE MISSEN