Keulendam hele maand onderbroken voor werken

Print
Puurs -

De voorbije weken waren er heel wat meldingen over lawaaihinder door de brug in Keulendam in Puurs. Daarop besliste het gemeentebestuur om de vernieuwing van de brug naar voren te schuiven.

“De voorbije weken kregen we heel wat meldingen over de staat van en lawaaihinder door de brug in Keulendam”, zegt schepen voor Openbare Werken Yvo Van Damme (CD&V). “De tijdelijke oplossingen brachten helaas ook geen soelaas. Daarom beslisten we om de vernieuwing van de brug naar voren te schuiven op de planning van onze technische dienst. Eind vorige week zijn we begonnen met de vernieuwing van de brug. Tijdens de werkzaamheden is Keulendam nu wel onderbroken ter hoogte van deze brug. Ook erna heeft de brug nog tijd nodig om uit te harden. Alles bij elkaar is Keulendam gedurende een maand onderbroken. Mogelijk kunnen we fietsers al vroeger toelaten over de brug.”

Om de bereikbaarheid van alle woningen te kunnen garanderen, is de Reststraat (tussen V. Vergauwenstraat en Begijnhofstraat) tijdelijk weer in beide richtingen toegankelijk.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio