Kubben, kaarten en knutselen tussen Def Dames Dope en Lagwagon

Op de binnenkoer van de Sleutelhofschool vinden van 24 tot 26 augustus de Rumstse Volksfeesten plaats. Tussen de optredens van Yves Segers en Lagwagon door zit een programma voor jong en oud.

jw

Het organisatieteam van de Rumstse Volksfeesten zorgt voor een opvallend programma. Het geheel speelt zich af op de speelplaats van vrije basisschool Sleutelhof in de Schoolstraat. Op vrijdag 24 augustus bijten Def Dames Dope, Yves Segers, Belle Perez en Frituur Paula de spits af.

Zaterdag staan de befaamde Razernij Beerdrinkers & Hellraisers geprogrammeerd. Helemaal uit het zonnige Californië komt de punkrockband Lagwagon langs om de tent te laten ontploffen. Dit doen ze samen met Belgian Asociality, F.O.D. en een reeks Belgische biertjes en internationale punkrockbrouwers zoals DOK Brewing Co, Hof Ten Dormael, No Tomorrow, Freigeist Bierkultur, Cote West Brewing en een Portugese stand met bieren en brouwers van maar liefst zes brouwerijen uit de buurt van Lissabon.

Zaterdag start met kinderland, wat staat voor schminken, knutselen, springkastelen en racen met een gocart terwijl mama en papa van een terrasje genieten.

Zondagnamiddag is er de tweede editie van het Kubb-toernooi voor ploegen met en zonder talent. Er is ook een gelegenheidsrestaurant.

In de loungebar kunt u drie avonden genieten van muziek en in de feesttent komen de kaarters op zaterdag- en zondagnamiddag aan hun trekken. De opbrengst van de feesten is bedoeld voor de renovatie van het Sleutelhof en de modernisering van de lokalen van de plaatselijke scouts en gidsen.

www.razernij.be, www.volksfeesten.be

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio