© rr

De Kreuners sturen Lisp-Kermis in de war: feestvierdaagse begint een dag vroeger

De dertiende Lisp-Kermis begint morgen, woensdag, wat één dag vroeger is dan normaal. De reden? De organisatie vreest op donderdag amper iemand te zien door het optreden van De Kreuners op de Grote Markt.

cvr

“Om onze populaire bingoavond te redden, organiseren we die al op woensdag 22 augustus (morgen, red.). De nummers worden vanaf 20u afgeroepen. Op donderdag houden we noodgedwongen een rustdag en gaan we ook maar naar De Kreuners kijken”, zegt voorzitter Luc Peeters.

“Op vrijdag 24 augustus openen we onze feesttent al om 14u voor de seniorennamiddag met zanger-illusionist Papa Chico en de Star Dancers. Op het kermisbal, vanaf 20u, nodigen we Elke ­Taelman, Ronny Lee en Pino ­Baresi uit. Kaarten doen we op zaterdag vanaf 14u en vanaf 20u trekken we de feestnacht in, onder meer met Silvie De Bie.”

“Op zondag 26 augustus verwachten we vanaf 12u enkele honderden standhouders voor de rommelmarkt op de verkeersvrije Lispersteenweg. Om 14u speelt het orkest Fair-Play in de feesttent. Afsluiten doen we met ons slotfeest dat om 20u begint en waarop we coverband De ­Kreunaers en Bart Kaëll verwachten.” Alle activiteiten hebben plaats in en rond de feesttent vooraan de Rivierstraat.

lispkermis.beheer@gmail.comMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio