Verkiezingen 2018 - Wuustwezel

© Dieter Wouters

Burgemeester als lijsttrekker CD&V naar kiezer

Zes jaar burgemeester en meer gedreven dan ooit om verder te doen. Met die woorden laat burgemeester Dieter Wouters weten dat hij opnieuw lijsttrekker zal zijn voor CD&V.

vw

De lijst waarmee Wouters naar de kiezer trekt op 14 oktober is af. “De lijst samenstellen ging erg vlot en dat doet deugd”, zegt Wouters. “Op 2 september lanceren we de campagne en stellen we onze kandidaten voor. Ik kan al wel verklappen dat we veertien vrouwen en dertien mannen hebben, van heel jong tot minder jong én dat elk van onze kandidaten ergens in Wuustwezel de kar trekt. We zochten mensen die nu al actief zijn en de verantwoordelijkheid voor onze leefgemeenschap niet uit de weg gaat. Ik ben apetrots.”

“Het is ongelooflijk wat je in een aantal jaar kan verwezenlijken met een sterke ploeg”, vult Wouters aan. “Kilometers nieuwe fietspaden en -suggestiestroken, gerenoveerde gebouwen die opnieuw stralen in het straatbeeld, een boost voor het sportieve leven zoals voor de ruiters, hondenliefhebbers, BMX’ers, sporthal en atletiekpiste, voor de jeugd met jeugdhuis De Raap, speelpleintjes en skatepiste, een vernieuwd sociaal beleid en dat allemaal op een financieel verantwoorde wijze. En dan is het vooral leuk om dat op een frisse en jonge manier te doen.”

Verkiezingsnieuws