Stoute meisjes in een klooster en seks met Goedele: dit zien we in het najaar op zender Vijf

Op een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ is het nog even wachten, maar in ‘Sex Tape’ duiken wel al enkele bekenden uit dat programma op. Verder op Vijf: stoute meisjes die zich bekeren tot het klooster en zatte meisjes die willen onderzoeken wat alcohol met hun lichaam doet. En dan zijn er nog de nieuwe seizoenen van vertrouwde series.

nadb

Oh My God

In de gloednieuwe zesdelige realityserie Oh My God is een katholiek slotklooster voor het eerst bereid de deuren te openen en vijf millenniummeisjes tijdelijk welkom te heten. De meiden moeten het enkele weken stellen zonder sigaretten, alcohol, feestjes, mannen en smartphones. In ruil krijgen ze uitnodiging tot bezinning in de stilte van het kloosterleven.

Sex Tape

In het nieuwe studioprogramma Sex Tape ontvangt seksuologe Goedele Liekens koppels die een week lang hun leven en relatie zullen filmen. En dat tot in de slaapkamer toe. Samen met hen bekijkt Goedele de tapes, om vervolgens hun relatie en hun seksleven te evalueren. Onder meer Pommeline en Fabrizio, die we nog kennen uit ‘Temptation Island‘, zullen hun hart en ziel blootleggen aan Goedele.

Hoe gaat het er echt aan toe tussen Vlaamse koppels en lakens? Wat speelt er zich in de huis- en slaapkamers echt af? Welke issues worden opgelost en welke blijven maar aanslepen?

Tipsy

Tipsy is een zesdelige docureeks waarin zussen Kat en Lyn Kerckhofs onderzoeken wat alcohol betekent in ons leven. We doen het bijna allemaal: drinken. Na een lange werkdag, op een feestje, tijdens een diner met vrienden, in bad, aan de toog…

Maar hoe normaal is dat? Is het normaal om bij het thuiskomen elke dag een aperitief te drinken? Is het normaal om een blackout over te houden na een geweldige fuif? Wanneer ben je een gezelligheidsdrinker en wanneer wordt het problematisch? En wat doet drinken met je lichaam?

Series

Vijf heeft dit najaar haar crime-aanbod op punt gesteld met de start van het nieuwste seizoen van Criminal Minds en de gloednieuwe serie The Detail, waarin drie vrouwelijke moorddetectives centraal staan.

Op woensdag is Grey’s Anatomy helemaal terug met het langverwachte veertiende seizoen. Gevolgd door de veelbelovende spin-off Station 19 waarin het brandweerkorps van Seattle centraal staat.

Later dit najaar volgen er nog nieuwe afleveringen van Elementary en Private Eyes.

Op dinsdag kunnen de kijkers opnieuw afstemmen op Straffe Verhalen. Donderdag is het tijd voor drie spraakmakende reeksen uit Nederland: Jullie Huis, Onze Regels, Ruzie met de Buren en Adam Zkt. Eva.

NIET TE MISSEN