© Isopix

Ben Affleck lijkt weer op vrijersvoeten te zijn

De relatie tussen Ben Affleck, die zopas 46 is geworden, en televisieproducent Lindsay Shookus zou afgelopen zijn. Maar dat laat hij duidelijk niet aan zijn hart komen, want hij werd al gespot in het gezelschap van een Playboymodel.

flb

Tien jaar lang was Ben Affleck getrouwd met actrice Jennifer Garner en ze hebben samen ook drie kinderen. Hoewel ze nog altijd officieel getrouwd zijn, leven ze al sinds 2016 niet meer samen. Maar dat het zolang duurt tegen dat alle papieren in orde zijn gebracht, zinde naar verluidt zijn nieuwe vriendin Lindsay Shookus niet. De laatste keer dat ze samen werden gezien, dateert al van juli en dus denkt onder meer entertainmentwebsite TMZ dat er meer aan de hand is.

Ook al omdat hij de dag na zijn verjaardag, die hij vierde in het gezelschap van zijn kinderen Violet (12), Seraphina (9) en Samuel (6), werd gesignaleerd in het bijzijn van een 22-jarig Playboymodel terwijl ze samen het bekende restaurant Nobu in Malibu verlieten.

TMZ kon al uitvissen dat het gaat om Shauna Sexton, vooral bekend van haar titel Playboy’s Miss May 2018. Heeft de acteur de 38-jarige die sinds 2017 zijn vriendin is alweer ingeruild voor een veel jonger exemplaar? De tijd zal het uitwijzen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Ben Affleck