Dit hippe drankje is de inspiratie voor nieuwe haartrend

Foto: Instagram

Beauty

Dit hippe drankje is de inspiratie voor nieuwe haartrend

Print
De cold brew heeft ondertussen zijn weg gevonden naar heel wat koffiebars en de harten van koffieliefhebbers, maar het is nu ook een trend geworden in de kapsalons in New York en LA. Ook op Instagram circuleert ondertussen de hashtag #coldbrewhair met daarin de donkere schakeringen van het hippe drankje.

Heb je ooit in een glas cold brew zitten staren en naar de prachtige kleurschakeringen gekeken? Dat hebben enkele beautybloggers in elk geval wel gedaan en daarom is de hashtag #coldbrewhair sinds kort trending.

Cold brew is koffie waar geen warm water aan te pas komt, in plaats daarvan trekt het zo'n twaalf uur lang in koud water. Het drankje is al een hit in grote steden en begint ook stilaan zijn weg naar hier te vinden.

Beetje melk toevoegen

In New York en LA is cold brew hair al een trend in de salons, bevestigt de Amerikaanse kleurspecialist Stephanie Brown in een interview met Refinery29. "Het draait allemaal om neutrale en gouden tinten in het haar. Een beetje zoals je wat melk zou toevoegen aan je koffie." Het resultaat? Glanzende, bruine lokken.

 

 

NIET TE MISSEN