Verwikkeld in vechtscheiding, maar "Angelina Jolie houdt nog steeds van Brad Pitt"

Foto: Isopix

Celebs

Verwikkeld in vechtscheiding, maar "Angelina Jolie houdt nog steeds van Brad Pitt"

Print
Angelina Jolie (43) en Brad Pitt (54) gingen in 2016 uit elkaar, maar het ziet er nog niet naar uit dat hun echtscheiding snel geregeld zal zijn. Zo raken ze het maar niet eens over hoe ze het hoederecht over hun zes kinderen zullen verdelen. Volgens de vrienden van de acteur houdt Angelina echter nog steeds van hem, maar is ze boos omdat hij haar niet meer in zijn leven wil.

Amper twee jaar waren ze getrouwd, maar het ziet er naar uit dat de scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie wel eens langer zou kunnen duren. Twee jaar en samen 4 miljoen euro armer is er nog steeds geen echtscheiding uitgesproken en is het hoederecht over hun zes kinderen nog niet verdeeld. Een vriend van de acteur heeft nu in een interview met The Daily Mail uitgelegd waar volgens hem het grootste obstakel schuilt. 

"Het probleem is dat Angelina nog veel om hem geeft. Er spelen heel wat emoties en geschiedenis tussen hen. De gevoelens zijn nog steeds heel sterk", klinkt het. "Toen hij haar duidelijk maakte dat hij een einde wou maken aan hun relatie kon ze dat niet verkroppen. Het is datgene dat haar ertoe aanzette om hem van allerlei zaken te gaan beschuldigen, zoals dat hij niet genoeg financieel bijdraagt voor zijn kinderen."

Samantha Bley DeJean, de advocaat van Angelina Jolie, haalt in gerechtsdocumenten hetzelfde aan. "Pitt heeft de plicht om zijn kinderen financieel te steunen, maar sinds ze zijn gescheiden is daar nog niet veel van in huis gekomen. Dat sleept ondertussen al anderhalf jaar aan."

NIET TE MISSEN