© Adare Manor

Verstopt in een uitgestrekt park staat het ‘Beste Hotel ter Wereld’

Het beste hotel ter wereld voor 2018 is onthuld en dat is meteen goed nieuws voor wie nog een reisje naar Ierland wilde maken. De Adare Manor is volgens een reiswebsite voor luxereizen het beste hotel ter wereld. Maar dat komt natuurlijk wel met een groot prijskaartje.

nkdr

‘Viruoso Hotels & Resorts’ is een website gespecialiseerd in luxehotels. Goedkope overnachtingen zal je er niet meteen vinden, maar daar zijn hun klanten dan ook niet naar op zoek. Zij willen het absolute neusje van de zalm, als dat al goed genoeg is.

© Adare Manor

De website verkoos ‘Adare Manor’, een luxehotel in een pas gerenoveerd kasteel in het Ierse Limerick tot beste hotel ter wereld voor 2018. Het kasteel ligt in een park van meer dan drie vierkante kilometer en katapulteert je meteen terug naar het Victoriaanse tijdperk, zij het met alle moderne gemakken.

De klassieke kamers zijn al aanzienlijk groot, maar de suites met eigen badkamer zijn groter dan menig appartement. De gemeenschappelijke ruimtes zien eruit alsof ze recht uit ‘Downton Abbey’ geplukt zijn. Zelfs de bioscoop kreeg een luxebehandeling met leren zetels en kleine tafellampjes.

21 maanden werd er gewerkt aan de restauratie van het kasteel. Daarbij werd het ook aanzienlijk uitgebreid. Voor een nachtje betaal je wel makkelijk meer dan 400 euro.

© Adare Manor

© Adare Manor

© Adare Manor

© Adare Manor

© Adare Manor

© Adare Manor

NIET TE MISSEN