Verkiezingen 2018 - Grobbendonk

Teleurgestelde schepen Herman Cambré (sp.a) heeft vertrouwen in de toekomst

Kandidaat-burgemeester Herman Cambré (sp.a) heeft de ploeg voorgesteld waarmee hij naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. “Opnieuw vier zetels is mooi, maar ik reken op vijf”, zegt Cambré. “Om burgemeester te worden heb ik die nodig.”

Marc peeters

Er staan twaalf nieuwkomers op de sp.a-lijst. “Na al de problemen met mensen die uit puur eigenbelang hun geluk zoeken bij andere partijen, voor mij één van mijn grootste ontgoochelingen in mijn politieke carrière, zijn we er toch in geslaagd een mooie lijst te maken’, meent Cambré. Na de lijsttrekker nemen de uittredende gemeente- en OCMW-raadsleden Carine Geyselings, Ivan Verbeeck, Walter Cambré en Anja Vermeulen de plaatsen twee tot en met vijf voor hun rekening.

“Op plaats zes staat Ronny Gorremans, gewezen gemeente-, en OCMW-raadslid voor de liberalen die nu beseft dat hij in het verleden bij de verkeerde partij heeft gezeten. Hij is één van de verrassende namen op onze lijst.” Nieuwkomer Johan Struyfs, een man met twintig jaar ervaring als leidinggevende en zoon van kinesist Louis Struyfs, is de lijsttrekker in de tweede kolom. Cis De Vis, ex-trainer van KFC Grobbendonk en actief als vakbondsafgevaardigde is opnieuw van de partij.

“Dat geldt ook voor onze lijstduwer Jos Olyslaegers”, meent Herman Cambré. “Deze gewezen OCMW-voorzitter en schepen vond het noodzakelijk om ons project opnieuw te steunen. Zoals de kaarten nu liggen zullen er in Grobbendonk straks zeven lijsten op het stemformulier staan.” Het belooft dus een zeer spannende stembusgang te worden.

Verkiezingsnieuws