Triest nieuws voor fans van Ghost Rockers: “Besloten om te stoppen op een hoogtepunt”

De Ghost Rockers, de populaire jeugdserie en muziekgroep van Studio 100, stoppen er binnenkort mee. Dat hebben de hoofdrolspelers zelf aangekondigd via een videoboodschap. “Na overleg met Studio 100 hebben we besloten om te eindigen op een hoogtepunt.”

kmlo

De jeugdserie werd op enkele jaren tijd een van de populairste jeugdreeksen van Ketnet. Maar nu, na meer dan 200 afleveringen en heleboel optredens over het hele land, wordt nu toch besloten om er een einde aan te breien. “We zouden jullie willen bedanken voor vier fantastische jaren”, vertelde Marie Verhulst, die samen met andere hoofdrolspelers Juan Gerlo, Elindo Avastia, Wout Verstappen en Tinne Oltmans de aankondiging deed. “We hebben ontzettend veel mogen doen. Vier seizoenen maken voor Ketnet, een film draaien, vier zomers lang optreden,...”

Nieuwe single

En daar stopt het voorlopig niet bij. Op 15 en 16 september volgen nog de laatste zaalconcerten in De Shop in Antwerpen. En voor wie die data toch niet zouden passen, is er alsnog goed nieuws. “Ook tijdens de zomer van volgend jaar zullen we nog optreden in diverse steden en gemeenten, om persoonlijk afscheid te nemen. Mét een nieuwe single.”

Nu in het nieuws