© *

© Telegraaf

1 / 2

Niels en Rosanna uit ‘Temptation Island’ hebben geweldig nieuws

Tegen alle verwachting in hebben Niels en Rosanna uit ‘Temptation Island’ zich verloofd. Donderdag was in het online programma ‘Temptation Island VIPS’ nog te zien dat de twee uit elkaar waren. Kort daarna vertelde het koppel aan de Nederlandse krant De Telegraaf dat ze toch weer bij elkaar zijn, en nu zouden ze zich verloofd hebben.

ewh, vwh

Het Nederlandse koppel Niels van der Zanden en Rosanna Voorwald hebben er woelige jaren op zitten. In ‘Temptation Island 2017’ deed ze “vieze dingen” met verleider en spierbundel Alex, in de VIPS-editie van het programma beging ze dezelfde fout. Want ja, ook daar kwam ze de vrijgezel weer tegen. Ondanks al het drama, lijkt het er sterk op dat Rosanna en Niels met elkaar gaan trouwen.

Verleider Alex. Beeld: Vijf

“We waren wel een tijdje uit elkaar, een maand of zo. Die laatste opnames waren kort na Mexico (waar het programma plaatsvond, red.) opgenomen. En ja, we hadden veel ruzie, maar daarna zijn we toch weer bij elkaar gekomen”, legt Rosanna uit. “Echte liefde overwint alles.” Die laatste uitspraak wordt bevestigd door Rosanna’s laatste bericht op Instagram: “Hij heeft mijn hart gestolen, maar ik plan mijn wraak… ik ga zijn familienaam stelen”, staat er bij een reeks icoontjes waaronder een ring met diamant.

Ook Niels kondigt de verloving aan. Hij houdt het op een simpele “She said yes”, bij een kiekje waarop hij de blondine stevig vasthoudt aan haar boezem. Wanneer de twee realitysterren hun jawoord zullen geven, is nog niet bekend. Eén ding is wel zeker: andere ex-deelnemers aan het programma, waaronder tatoeëerder Fabrizio Tzinaridis wensen hen veel geluk toe.

© Instagram

NIET TE MISSEN