© Photonews

Mantra helpt Meghan Markle bij conflicten, verklapt oude blogpost

Het leven van Meghan Markle gaat niet altijd over rozen. Er was al de scheiding met de Amerikaanse filmmaker Trevor Engelson en ook de relatie met haar vader en halfzus Samantha is heel gespannen. In een recent opgedoken oude blogpost deelt ze haar mantra om met conflicten om te gaan.

elvh

Een aantal maanden voor de officiële verloving met prins Harry werd The Tig, de blog van Meghan Markle offline gehaald. Toch duiken af en toe nog eens opvallende blogposts op.

Het Instagram account harry_meghan_updates haalde onlangs een mantra boven dat Meghan op haar blog had gepost. Het is een citaat van de Portuguese auteur Jose Micard Teixeira: "I no longer have patience for certain things, not because I’ve become arrogant, but simply because I reached a point in my life where I do not want to waste more time with what displeases me or hurts me (...) I do not get along with those who do not know how to give a compliment or a word of encouragement. I no longer spend a single minute on those who lie or want to manipulate.'"

Vrij vertaald: "Voor bepaalde dingen heb ik geen geduld meer, niet omdat ik arrogant geworden ben, maar eenvoudigweg omdat ik in mijn leven op een punt ben gekomen waar ik geen tijd meer wil stoppen in alles wat me niet bevalt of kwetst. (...) Ik omring me niet meer met mensen die geen compliment kunnen geven of een schouderklop. Ik spendeer geen minuut meer met wie liegt of wil manipuleren." Meghan Markle zette het citaat online niet lang na de scheiding van haar eerste man, de Amerikaanse filmmaker Trever Engelson. Ze brak toen ook met Ninaki Priddy, dertig jaar haar beste vriendin, omdat die niet akkoord ging met de scheiding.

Een sterk mantra dus, dat nog altijd actueel is in het leven van Meghan Markle. Er is geen contact meer met haar vader en ook de relatie met haar halfzus Samantha blijft gespannen.

Lees ook: vader van Meghan Markle was ook niet aanwezig op haar eerste huwelijk

NIET TE MISSEN