Vader Meghan Markle was ook niet aanwezig op haar eerste huwelijk

Dat de vader van Meghan Markle niet aanwezig was op haar huwelijk met de Britse prins Harry is oud nieuws, maar nu is aan het licht gekomen dat de man er ook niet bij was toen ze voor het eerst trouwde. Dat bewijst dat de voormalige actrice al jaren een problematische relatie heeft met haar vader.

vwh

In 2011 gaf Meghan Markle voor het eerst haar jawoord aan de Amerikaanse filmmaker Trevor Engelson. De trouwplechtigheid vond plaats op een exotisch strand in Jamaica, in het bijzijn van vrienden en familieleden. Het pasgetrouwde koppel was onder meer te zien op twee stoelen in de lucht, al dansend en al spelend op het strand…

Grote royaltyfans hebben nu ontdekt dat er op de trouwfoto’s van toen enkele opvallende afwezigen waren op het feest. De vader van Markle was nergens te bespeuren, net als haar halfbroer Thomas en haar halfzus Samantha. Die laatste zou Engelson, die samen was met Meghan van 2004 tot 2013, zelfs nooit in levenden lijve hebben ontmoet.

Mama Doria Ragland was wel aanwezig op het eerste huwelijk en ging na het feest zelfs met haar dochter in zee. Op Twitter wordt verbolgen gereageerd op de afwezigheid van haar vader, terwijl anderen niet erg verrast zijn. Van “Thomas Markle is hebberig, hij kan zijn dochter alleen maar verkopen aan de pers” en “Wat een narcist” zijn slechts enkele van de reacties. “Dit gedrag komt niet zomaar, waarom zouden haar ouders in de eerste plaats gescheiden zijn, denk je?”, vraag iemand anders zich af.

In The Daily Mail is een kennis van de hertogin van Sussex aan het woord. Die zegt dat Meghan Markle niemand kwaad doet, maar dat ze ook niet meer valt voor de krokodillentranen van haar vader. “Ze heeft die al vaak genoeg gezien.”

Lees ook: Vader van Meghan Markle geeft het op: “Ik verwacht niet dat ik haar nog zie”

NIET TE MISSEN