© BFM

Ongeval met vijf voertuigen op A12 stuurt ochtendspits stevig in de war

Een ongeval met vijf voertuigen net voor de Rupeltunnel stuurde de ochtendspits richting Brussel danig in de war. Het verkeer op de A12 stond muurvast en moest via de af- en oprit van Boom terug naar Antwerpen geleid worden, om vervolgens de E19 richting Brussel te nemen. Normaal zou het verkeer er kunnen omrijden via de Rupelbrug, maar die was afgesloten door wegenwerken. Om 8u30 waren de voertuigen getakeld en werd de rijweg vrijgegeven.

jtp, tdk

In totaal raakten vijf voertuigen betrokken: drie personenwagens en twee lichte vrachtwagens. Een wagen raakte er de middenberm en katapulteerde vervolgens tegen twee andere voertuigen, waarna nog eens twee andere voertuigen de ravage niet meer konden vermijden. Bij het ongeval vielen enkele gewonden.

De politie sloot de snelweg af, enkel om het verkeer terug naar Antwerpen te leiden via de op- en afritten van Boom werd de weg even vrijgegeven. Om 8u30 waren alle voertuigen getakeld en was het wegdek gereinigd. Het verkeer komt er opnieuw op gang, omrijden via de E19 is niet meer nuttig aldus het Vlaams Verkeerscentrum.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio