Marthe (K3) en Viktor Verhulst zijn uit elkaar

Foto: Simon Mouton

Celebs

Marthe (K3) en Viktor Verhulst zijn uit elkaar

Print

K3-zangeres Marthe en Viktor Verhulst vormen niet langer een koppel. Dat maakten de twee donderdagavond bekend op Instagram. Viktor en Marthe waren meer dan twee jaar samen.

Ze vierden begin deze maand nog samen de verjaardag van Viktor, "een van de belangrijkste personen in mijn leven. Hij maakt van mij elke dag weer de gelukkigste vrouw ter wereld", luidde het toen nog op Instagram. Een halve maand later komt er een einde aan hun relatie. Marthe en de zoon van Gert Verhulst zetten allebei dezelfde foto en boodschap online om het nieuws mee te delen:

Lieve allemaal,

Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden. We hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven.

Liefs,

Marthe & Vik

Marthe (K3) en Viktor Verhulst zijn uit elkaar
Foto: Instagram

Na 'K3 zoekt K3' liep de relatie tussen Marthe en haar toenmalige vriend al snel op de klippen. Het duurde eveneens niet erg lang voor Viktor in beeld kwam. Het zorgde zelfs even voor speculatie over mogelijk bedrog, maar die werd door de papa van Marthe toen meteen de kop ingedrukt: "Viktor was al sinds januari weer single. Marthe liet niet zo lang geleden weten dat de relatie met haar jeugdvriendje voorbij was. Maar Alexis en zij gingen wel in alle vriendschap uit elkaar. Ik loop haar ex soms nog tegen het lijf.”

Marthe vertelde in februari nog aan Q-Music dat ze wel wist dat de relatie met Viktor voor drama zou zorgen. “Moeilijker konden we het onszelf niet maken”, lacht Marthe. “We hebben de boot ook heel lang afgehouden. Het scenario alleen al is goed genoeg om er een film van te maken, het is gewoon lachwekkend. Maar na een tijdje hebben we toch de stap gezet. We wisten wel dat er een heel drama van ging gemaakt worden, maar ik heb nu wel het gevoel dat mensen zien dat het oprecht is. Ik ben heel blij dat we de stap gezet hebben.”

 

NIET TE MISSEN