Treinverkeer richting Antwerpen onderbroken door persoonsongeval

Themabeeld. Foto: Pol De Wilde - Corelio

Treinverkeer richting Antwerpen onderbroken door persoonsongeval

Print

Door een persoonsongeval tussen treinstations Kontich-Lint en Hove is het treinverkeer tussen Mechelen en Antwerpen-Centraal onderbroken. Omstreeks 15u was alle hinder er eindelijk achter de rug.

Het persoonsongeval deed zich voor omstreeks 11.15 uur. Hierdoor was het treinverkeer tussen Mechelen en Antwerpen-Centraal onderbroken. De NMBS raadt reizigers aan om te luisteren naar de aankondigingen in de treinstations. Sinds 11.45 uur is het verkeer hernomen, rond 15u was alle hinder achter de rug.

Ook tussen Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal is er hinder door het ongeval: de IC-treinen van Brussel-Zuid tot Antwerpen-Centraal zijn afgeschaft. Er wordt aangeraden om te reizen via Gent-Sint-Pieters, ook voor het treinverkeer tussen Brussel-Noord en Antwerpen-Centraal. Tussen Leuven en Antwerpen-Centraal worden de IC-treinen omgeleid via Aarschot.

De fietsostrade Antwerpen-Mechelen was door het ongeval afgesloten van de Dennenlaan tot en met het Stationsplein, maar is intussen weer vrijgegeven.

De bij de aanrijding betrokken trein was een Beneluxtrein, onderweg van Brussel naar Amsterdam. De NMBS zal de reizigers op die trein evacueren en laten overstappen op bussen.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen met de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

 

 

 

 

 

MEEST RECENT