© Photo News

Tanja Dexters is opnieuw verliefd, maar krijgt meteen kritiek: “Ik ben geen echtbreekster”

Tanja Dexters (41) is opnieuw verliefd. Na een korte relatie met de 19 jaar jongere Gillian is de ex-Miss België gevallen voor de charmes van een rijke autohandelaar uit Herentals. Dat meldt Dag Allemaal deze week.

ehu

Een leeftijdsverschil van bijna twintig jaar is niet altijd even makkelijk in een relatie, en dat was ook de voornaamste reden voor de breuk tussen Tanja Dexters en Gillian enkele maanden geleden. “Hij gaf me een verstikkend gevoel”, klonk het toen. Nu lijkt ze opnieuw de liefde gevonden te hebben, bij de 39-jarige autohandelaar Michael uit Herentals.

“We hebben elkaar een tijdje geleden leren kennen en we amuseren ons, maar van een diepgewortelde relatie met uitgesproken engagement is nog geen sprake”, reageert Tanja deze week bij Dag Allemaal. “We zijn aan het daten en zien wel waartoe dit leidt.”

“We vinden elkaar wel leuk, ja”, klinkt het verder nog. “Ik wil hem zeker niet verstoppen, maar het zit allemaal nog in een beginstadium.”

Breuk

De geruchten die het weekblad opving dat Tanja de oorzaak is van de breuk tussen Michael en zijn vrouw en kind, drukt ze snel de kop in. “Met de hand op het hart: ik ben geen echtbreekster.”

“Ik heb niet voor een liefdesbreuk tussen Michael en zijn ex gezorgd, die relatie was al doodgebloed voor onze eerste ontmoeting.”

Nu in het nieuws