© JAA

P&C maakt plaats voor grootste kerstspeciaalzaak van Benelux

Volgende maand opent in het Wijnegem Shopping Center It’s all about Christmas de deuren. “Wij worden de grootste kerstwinkel van de hele Benelux”, beweert de Nederlandse initiatiefnemer Raymond den Iseger.

jaa

Half juli sloot de kledingzaak P&C na 25 jaar de deuren in Wijnegem Shopping Center. Axel Ceusters, van het winkelcentrummanagement, wil nog niet zeggen wie vanaf januari de oppervlakte van ruim 2.400 vierkante meter definitief zal invullen. Er komt eerst tijdelijk een speciaalzaak in kerstversiering. “In Nederland zijn we gekend door onze succesvolle onlineverkoop”, zegt Raymond den Iseger vanuit het Nederlandse Groenlo. “Onze pop-up in Wijnegem wordt de eerste fysieke shop.”

It’s all about Christmas wordt een pop-up die normaal de derde week van september opent tot en met half januari. Ook in de Antwerpse binnenstad zal de organisatie kerstproducten verkopen. Dat zou gebeuren in het pand de Shopping Stadsfeestzaal waar tot voor kort Men at Work zat. “Daar starten we begin september met de opbouw. Wij denken zeker minimaal drie weken nodig te hebben voor we openen.”Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio