© E Herts Rural Police

Aannemer verwoest gloednieuwe woningen omdat klanten hun factuur niet betalen

In het Britse Hertfordshire heeft een aannemer verschillende nieuwbouwwoningen verwoest omdat klanten hun factuur maar niet betaalden. Op beelden die de politie verspreidde, is te zien welke ravage de man heeft aangericht.

ehu

Nauwelijks enkele weken voordat de eigenaars in hun gloednieuwe woning zouden trekken, is hun droom aan diggelen geslagen. Letterlijk dan, want de aannemer besloot een rij woningen te slopen in Hertfordshire, woningen met een totale waarde van zo’n 2,7 miljoen euro. Getuigen zagen hoe de 31-jarige Engelsman met de glimlach foto’s nam terwijl hij zich van huis tot huis reed en zich afreageerde.

De vernielzuchtige aannemer werd gearresteerd en vertelde de politie dat de nieuwe eigenaars hun rekeningen niet hadden betaald. Volgens The Sun zouden enkele buren geprobeerd hebben de man tegen te houden omdat ze vreesden dat hun huis het volgende zou zijn, maar verzekerde de man dat hij enkel de huizen verwoestte van klanten die hem nog geld moesten.

Enkele van de beschadigde huizen zullen waarschijnlijk helemaal afgebroken moeten worden. De aannemer zit in voorlopige hechtenis in afwachting van verder onderzoek.

© E Herts Rural Police

© E Herts Rural Police

© E Herts Rural Police

© E Herts Rural Police

Nu in het nieuws