© Shutterstock

Stinkvoeten? Panasonic komt met naar eigen zeggen met 'ultieme deodorant'

Sneakerfanaten met stinkvoeten kunnen binnenkort weer opgelucht ademhalen zonder de neus toe te moeten knijpen. Panasonic lanceert namelijk met een soort deodorant voor schoenen: de MS-DS100.

flb

Er bestonden al geurballetjes en sprays om in je stinkende schoenen te doen om zo toch de kwalijke geurtjes iets of wat te bestrijden, maar Panasonic brengt voor het eerst een elektronisch toestel uit dat dat moet aanpakken. De MS-DS100 maakt gebruik van nanoe X, dat zijn nanodeeltjes die de schoen doordringen en de slechte geurtjes oplossen.

Er staan bovendien twee standen op: eentje voor 'normale' stinkvoeten waarbij het toestel bijvoorbeeld 's nachts vijf uur lang de schoenen verlucht en voor de grootste stinkers een hardere optie die zeven uur lang duurt. Bovendien komt het ook met een draagbare batterij zodat je het toestel overal mee naartoe kunt nemen.

Wie nu al niet kan wachten om naar de winkel te hollen, moet wel nog eventjes geduld hebben want verwacht wordt dat het toestel pas vanaf 20 september in de rekken zal liggen. De richtprijs zou rond de 350 euro liggen.

NIET TE MISSEN