Verkiezingen 2018 - Berchem

© Open Vld

Open Vld Berchem stelt kieslijst voor: “Evenwichtige vertegenwoordiging uit Berchemse wijken”

Nadat Open Vld Berchem drie maanden geleden haar top drie en lijstduwers bekend maakte, stelt zij nu de kandidaten voor waarmee zij naar de verkiezingen trekt.

jtp

Zoals reeds gekend trekt Kris Gysels (41) de lijst van Open Vld Berchem, gevolgd door huidig districtsschepen voor o.a. Sport, Groen en Middenstand Ann Bakelants, en Vlaams parlementslid Willem-Frederik Schiltz.

Op de vierde plaats komt Marina Marannes, zij is een gekend gezicht in Oud-Berchem waar ze vroeger een kaaswinkel uitbaatte en nu actief is op de markt. Op de vijfde plaats komt Carlos Colson, woonachtig aan het Albertpark en reeds jaren actief in de Berchemse Open Vld-afdeling.

Zij worden gevolgd door Carine D’Haeyer, Iris Ceulemans, Brigitte Ampe, Carl Van Nieuwerburgh, Sim Vercammen, Neomi Dassen en Myriam Maldonado, die de linkerkolom vervolledigen.

De tweede kolom op de kieslijst wordt getrokken door Mathieu Roosendaal, zelfstandige en woonachtig in Pulhof. Hendrik Borginon, die de zoon is van gewezen Open Vld-kamerfractieleider Fons Borginon, komt erna.. Verder op de tweede kolom vinden we Joris Pluy, Francine Gorrebeeck, Jan Robyn, Emmanuel De Landtsheer, Wendell Pinto, Gilberte Ex en Peter Camfield.

De lijst wordt geduwd door gewezen Open Vld Kamerfractieleider Fons Borginon en Antwerps schepen van Onderwijs, Claude Marinower.

“Deze ploeg waarmee we naar de verkiezingen trekken bestaat uit een kern van kandidaten die eerder al aan verkiezingen meededen, die aangevuld wordt met tal van nieuwe gezichten”, zo zegt lijsttrekker Kris Gysels. “Dit verzekert ons enerzijds van ervaring en continuïteit, die versterkt wordt met frisse ideeën en nieuwe inzichten. We hebben een perfecte spreiding tussen jong en oud, en specifiek hebben we met deze lijst een evenwichtige vertegenwoordiging uit onze verschillende Berchemse wijken. Dit team is er helemaal klaar voor, en dat zal de komende twee maanden zichtbaar worden in heel Berchem.”

Verkiezingsnieuws