© Photo News

© Dick Demey

© Gmax

© Belga

© Belga

© Belga

1 / 6

KV Mechelen verliest in eigen huis met 1-2 van Lommel SK

KV Mechelen zit nog steeds zonder overwinning in de Proximus League. Malinwa verloor vrijdag met 1-2 van Lommel SK. Brebels zorgde een half uur voor tijd voor de openingstreffer voor de bezoekers. De Mechelaars moesten twintig minuten met tien na rood voor De Witte, maar slaagden er toch in nog te scoren. Cornet was de man van de gelijkmaker. In de absolute slotminuten was het Rocha die uit een vrije trap de 1-2 maakte.

GF

Lommel hield in de eerste helft alles goed dicht. De Limburgers probeerden er af toen zelf uit te komen, maar gevaar leverde dat niet op. De thuisploeg was het meest aan de bal, maar had het niet makkelijk met de stugge en gecontroleerde aanpak van Lommel.

Gescoord werd er na de pauze. Brebels rondde een goed uitgespeelde counter slim af: 0-1. Tot overmaat van ramp verloor KV dan De Witte met rood. Met een man minder kon Malinwa in de slotfase toch nog gelijkmaken via Cornet. Maar dat was buiten de blessuretijd én Rocha gerekend. Na een vrijschop aan de zijlijn kwam de bal bij Rocha en die zorgde voor 1-2.

Lommel staat met 7 op 9 aan de leiding. KV heeft amper 2 punten.

Eindstand. KV MECHELEN - LOMMEL SK: 1-2

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws