© Photo News

OPROEP. Madonna wordt deze week 60… ben jij al jarenlang haar grootste fan?

Madonna Louise Veronica Ciccone wordt donderdag, de dag na Maria-Hemelvaart, 60. Een bijzondere verjaardag voor een van de grootste popsterren ooit. Voor een reportage willen we weten wie haar allergrootste fans zijn, ook nu Dua Lipa en Beyoncé, en niet meer Madonna zelf, de hitlijsten bestormen.

ph

Het gezaghebbende ‘Billboard’ magazine benoemde Madonna in 2008 als de succesvolste soloartiest aller tijden. Buiten haar commerciële megasuccessen zijn ook de fysieke transformaties en haar statements - politiek, religieus, maatschappelijk - typerend voor de Amerikaanse zangeres/danseres/actrice. Het bezorgde haar een garantie op publiciteit, al moet ze haar ‘Queen of Pop’-status de jongste jaren afgeven aan die andere nachtegaal, Beyoncé.

Heb jij in de vroege jaren 80 al meegedanst op ‘Like a Virgin’, stiekem Madonna-lingerie gedragen, als eerste tickets besteld voor haar Belgische concerten én - uiteraard - een verzameling aangelegd van alle mogelijke Madonna-spullen, dan willen we met jou praten. We willen weten hoe Madonna in jouw leven kwam, en vooral hoe ze je na 40 jaar carrière nog inspireert.

Reageer via onderstaand invulformulier

Nu in het nieuws