© Instagram/ Tess McMillan

Wordt dit meisje het volgende topmodel? Volgens Vogue wel

Tess McMillan (18) mag dan niet over de perfecte maten beschikken, toch is Vogue overtuigd dat het meisje een mooie toekomst in de modewereld te wachten staat. Het gerenommeerde modeblad tipt haar dan ook als een opkomend model wiens naam en gezicht binnenkort wereldwijd furore zal maken.

VVA

Tess McMillan legde het voorbije jaar een indrukwekkend parcours af als opkomend model. Ze startte haar modellencarrière met een opdracht voor een Amerikaans warenhuis, maar werkte ondertussen al voor Zalando, Barneys en verschijnt binnenkort ook in het septembernummer van de Britse Vogue.

Het gerenommeerde modeblad twijfelt dan ook geen seconde dat er voor dit achttienjarige meisje een mooie carrière in de modewereld is weggelegd. "Ik wilde het echt heel, heel graag," vertelde Tess McMillan aan de redactie van het tijdschrift. "Ik vroeg me echter steeds af of het wel realistisch was. Zou ik dit echt kunnen?"

Ondanks de vele twijfels trok ze haar stoute schoenen aan en contacteerde ze een modefotografe, die haar prompt introduceerde bij enkele modellenagentschappen in New York. Ze tekende bij een bureau en al snel volgden de eerste opdrachten. "Door films zoals 'The Devil Wears Prada' was ik overtuigd geraakt dat mensen in de modewereld koud en gemeen waren, maar dat is niet zo. Ik voelde me meteen welkom."

Haar repertoire bestaat momenteel enkel uit fotoshoots. Shows heeft het model tot nog toe niet gelopen. "Ik heb shows nog niet echt in overweging genomen, omdat ik plankenkoorts heb. Dat moet ik eerst zien te overwinnen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN