Gluren bij BV's: Natalia gaat helemaal uit de bol in weinig verhullende feestoutfit

Foto: Instagram

Celebs

Gluren bij BV's: Natalia gaat helemaal uit de bol in weinig verhullende feestoutfit

Print
De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Voormalig K3'tje Josje toont haar bolle buik nog eens. Deze keer poseert ze in een Versace-jurk voor de lens van BV-stylist Jody Van Geert.


Zangeres Natalia is momenteel in Barbados en heeft daar de tijd van haar leven tijdens carnaval. Ze gaat helemaal uit de bol op lokale muziek in een weinig verhullende outfit, die iets heeft van Rihanna's look tijdens carnaval vorig jaar. "Mijn tweede natuur", schrijft ze bij een fotoreeks. "Police got my back", staat er te lezen bij een filmpje waarin ze voor een politiewagen danst.

 

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op


Presentatrice Tatyana Beloy toont eens haar lief. Slecht nieuws voor de singles onder ons, ze heeft naar eigen zeggen het "beste lief" vast.

 

Beste lief! #TEAM ??

Een bericht gedeeld door Tatyanabeloy (@tatyanabeloy) op


En ook Veronique De Kock deelt een kiekje van haar liefste. "Wie dacht drie jaar geleden dat je mijn toekomst zou worden?", schrijft ze bij een foto van zichzelf en haar verloofde Manuel Goossens.

 

3 years ago... who would have thought this would become my future ??

Een bericht gedeeld door Veronique De Kock?? 1995byVero (@veroniquedekock) op


Hoe Olga Leyers en Laura Tesoro er hadden uitgezien als ze presenteerden in de jaren 90? Zo dus. "Studio Tarara meets Tien om te Zien", schrijft Olga bij een foto van de twee.

 

HEY NINETIES! Studio Tarara meets Tien om te zien ??

Een bericht gedeeld door Olga Leyers (@olgaleyers) op


Radiopresentator Peter Van de Veire ging eentje drinken met kok Wim Ballieu en presentatrice Dina Tersago. En dat ze plezier hadden. Tersago vond het echter niet haar beste foto. "Omg, ik heb precies giga-wallen!", reageerde ze.

 

Zuigen. Hard. #wegzijnwij (ik zuig rechts)

Een bericht gedeeld door Peter Van de Veire (@petervandeveire) op


De tweede hittegolf was geen probleem voor 'Familie'-acteur Vincent Banic. Hij zocht verfrissing in zijn thuisland Kroatië. "I need water", schreef hij bij een onderwaterfoto.

 

I need water !!! #workhardplayharder #croatia #fish #home

Een bericht gedeeld door vincentbanic (@vincentbanic) op


Ontspanning voor een baby? Laat je kindje eens drijven zoals Alexine, het dochtertje van Niels Albert en Valeska Van den Broecke. "Wat een zalig verwenmomentje voor ons klein pamperkontje! Mama geniet ook mee", liet ze weten.


Nieuwsanker Goedele Wachters is op roadtrip door Zweden en kwam een vriendelijke eland tegen in een safaripark. "Beetje kwijl in mijn auto", laat ze weten in de hashtags bij de selfie met het dier.

 

Mooselfie #Zweden #roadtrip #extrapassagier #beetjekwijlinmijnauto #slappelach ????

Een bericht gedeeld door Goedele Wachters (@goedelewachters) op

NIET TE MISSEN