© Isopix

Kourtney Kardashian is na twee jaar weer vrijgezel

Het is over en uit tussen Kourtney Kardashian (39) en Younes Bendjima (25). Dat werd onder meer duidelijk toen er maandag foto's opdoken van hem in Mexico terwijl hij aan het dollen was met een andere vrouw. Naar verluidt heeft Kourtney de relatie beëindigd.

flb

Verschillende bronnen bevestigen dat de relatie tussen Kourtney Kardashian en Younes Bendjima na twee jaar is afgelopen. Naar verluidt zijn ze bovendien niet bepaald als vrienden uit elkaar gegaan. Nochtans waren ze deze zomer nog op een romantische trip naar Europa gegaan, samen met haar die kinderen Mason (8), Penelope (5) en Reign (3) die ze kreeg met haar ex Scott Disick.

Sexy foto's

Maar ook toen bleek al dat er een kink in de kabel zat. Toen Kourtney enkele foto's deelde op sociale media van haar lichaam, reageerde hij in de commentaarsectie met "Is dit wat je moet doen om likes te krijgen?". "Hij vindt het maar niets dat ze sexy foto's van zichzelf deelt", vertelt een bron. "Hij wil niet dat zijn vriendin dat doet. Hij snapt dat het haar job is, maar vindt ook dat ze zich wat meer mag bedekken. Daar maken ze altijd ruzie over en het heeft in het verleden ook al voor een breuk gezorgd."

Reis naar Mexico

Of dat ook aan de basis ligt van hun definitieve breuk is niet geweten, maar het lijkt er in elk geval op dat Younes het niet aan zijn hart laat komen. Entertainmentwebsite TMZ kreeg namelijk al foto's te pakken van hem tijdens een tripje naar Mexico in het gezelschap van een andere dame.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio