Hinder tot 17 augustus

Fietspad aan Kloosterbunder wordt aangepakt

Print
Puurs -

Aannemer DCA plant een herstelling van het fietspad aan het kruispunt van Kloosterbunder met de L. Van Kerckhovenstraat. Dat zal bijna twee weken voor hinder zorgen.

De klinkers van het kruisende fietspad worden vervangen door een betonstrook. Daardoor moet het geheel meer stabiliteit krijgen. Gelijktijdig worden de klinkers van het voetpad herlegd, worden de goot en de oprijdrempels wat omhoog gehaald en worden een deel klinkers in de rijbaan van de L. Van Kerckhovenstraat vervangen. Ook zal er één riooldeksel verdwijnen.

Kloosterbunder zal daarom tot vrijdag 17 augustus niet toegankelijk zijn vanuit de L. Van Kerckhovenstraat. In die twee weken wordt in Kloosterbunder tweerichtingsverkeer toegelaten met een in- en uitgang aan de Coolhemstraat.

De L. Van Kerckhovenstraat wordt ter hoogte van het kruispunt twee weken versmald en er komt een voorrangsregeling. Er kan dus wel verkeer komende van de N16 richting Guido Gezellelaan rijden en omgekeerd.

Wie in die periode van de N16 komt en ook over Letterheide moet, kan beter de N16 volgen tot aan de afslag N17 of de A12. Tot 10 augustus wordt er in Letterheide immers ook een nieuwe asfaltlaag aangelegd.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio