Strijd om de kinderen tussen Brad Pitt en Angelina Jolie bereikt nieuw dieptepunt

Celebs

Strijd om de kinderen tussen Brad Pitt en Angelina Jolie bereikt nieuw dieptepunt

Print

In september zal het twee jaar geleden zijn dat Hollywoodsterren Brad Pitt en Angelina Jolie hun scheiding aankondigden. Intussen gaat de strijd om hun zes kinderen gewoon verder… Nu zou de advocaat van de actrice ontslag genomen hebben omdat ze “onredelijk is”. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

Brad Pitt en Angelina Jolie blijven maar ruzie maken over de voogdij van hun zes kinderen. De actrice zou haar bekende ex zo hard willen aanpakken dat het onredelijk wordt. Zo onredelijk zelfs dat haar advocate Linda Wasser het nu voor bekeken wil houden. Volgens TMZ neemt de vrouw, die al bemiddelde voor Ashton Kutcher en Demi Moore, Heidi Klum en Seal en Mariah Carey en Nick Cannon, deze beslissing omdat vechtscheidingen niet haar stijl zijn en ze steeds probeert te streven naar een gezond co-ouderschap.

Wel nieuwe firma

Een dag nadat het nieuws bekendraakte, reageert Jolies woordvoerder Mindy Nyby op de berichten. Volgens haar blijft Wasser wél voor de ster werken. “Ik heb Laura gesproken en ze is niet van plan om nu of in de nabije toekomst te stoppen. Het ontslagverhaal klopt niet”, klinkt het. Het is wel zo dat Jolie zal samenwerken met een extra advocatenfirma omdat de strijd om de voogdij een “nieuwe fase” ingaat. Maar dit initiatief zou niet bedoeld zijn om Wasser te vervangen. Verschillende anonieme bronnen blijven wel beweren dat Jolie haar ex-man “elke vorm van een band met zijn kinderen wil ontzeggen.”

Strijd om de kinderen tussen Brad Pitt en Angelina Jolie bereikt nieuw dieptepunt

Momenteel wonen de zes kinderen bij Jolie in Londen, waar ze opnames heeft voor ‘Maleficent 2’. Normaal wonen ze in Los Angeles, dichter bij hun vader. Brad Pitt, die nu druk bezig is met opnames voor de nieuwste film van Quentin Tarantino ‘Once upon a time in Hollywood’, mag van het gerecht (voorlopig nog) zijn kinderen bezoeken en kwam al naar de Britse hoofdstad.

NIET TE MISSEN