Model Chrissy Teigen toont “echt” lichaam, drie maanden na haar bevalling

Mama

Model Chrissy Teigen toont “echt” lichaam, drie maanden na haar bevalling

Print
Het Amerikaanse model Chrissy Teigen, dat getrouwd is met muzikant John Legend, beviel bijna drie maanden geleden van haar tweede kindje. In een nieuw filmpje op Twitter heeft de 32-jarige ster getoond hoe haar lichaam er nu uitziet.

In mei beviel model Chrissy Teigen van zoontje Miles, haar tweede kindje via IVF. Nu zijn we ongeveer drie maanden verder en heeft de brunette naar eigen zeggen een “mom bod alert”, waarmee ze letterlijk vertaald “mamalichaamalarm” bedoelt. “Dit is mijn nieuw lichaam”, zegt ze in een filmpje op Twitter waarin ze haar buikje en striemen toont.

Weinig zelfvertrouwen

In de volgende tweets heeft ze een belangrijke boodschap voor haar miljoenen volgers. “Instagram is gek. Ik vind het helemaal fantastisch dat mensen moordlijven hebben en ze trots tonen. Echt waar! Maar ik weet ook hoe moeilijk het is om ons te herinneren hoe echte lichamen eruitzien als iedereen met een gestroomlijnd lijf pronkt”, schreef ze.

“Ik noem dit (het feit dat ze haar eigen lichaam toont, red.) geen teken van zelfvertrouwen. Ik ben er nog niet. Ik ben super onzeker. Maar ik ben gewoon blij als ik hiermee iemand daarbuiten een beetje beter kan laten voelen.”

Grote onderbroek

Chrissy Teigen maakt er een goede gewoonte van om af en toe body positive-berichten de wereld in te sturen en aan te tonen dat sterren ook maar gewoon mensen zijn. Net na haar bevalling deelde ze een foto van zichzelf in ziekenhuisonderboek. Ook een foto van haar striemen ging eerder het hele internet rond.

NIET TE MISSEN