VIDEO. Topfreestyler dolt met spelers op fandag

Print

Patrick De Roo

Een dag na de ‘Memorial Marc Steenackers’ organiseerde Beerschot Wilrijk zaterdag zijn traditionele fandag. De supporters waren massaal van de partij. Een van de hoogtepunten van de namiddag was een demonstratie van topfreestyler Martijn Debbaut die ook met enkele spelers dolde.

Voor deze editie van de fandag werd niet uitgeweken naar de parking, maar de supporters werden ontvangen onder tribunes 3 en 4. De parking bleef op die manier ook vrij voor auto’s.

De bezoekers konden kijken naar een training en aan enkele oefenvormen deelnemen. Tien kinderen mochten meetrainen met hun idolen en tien andere fans werkten met hun favoriete speler een strafschoptornooi af.

Daarna volgde de ploegvoorstelling en was er de traditionele meet & greet met de spelers. De kinderen konden zich ook uitleven op onder meer springkastelen, een klimtoren en trampolines.

De rondleidingen in de kleedkamers en tribune 1 waren vooraf al volgeboekt. DJ Tim Arisu zorgde voor ambiance en Martijn Debbaut, een wereldtopper freestyle voetbal, voor het showelement. Onder meer Mo Messoudi waagde zich aan een dribbelpartijtje tegen deze topfreestyler, tot groot jolijt van het publiek en de andere spelers.

Bekijk hieronder ook onze sfeerreportage:

Video: Koen Dhollander

Meer voetbalnieuws