Tommorrowland

Tomorrowland, dag 3: naar deze zeven acts kijken wij uit

Foto: Victoriano Moreno

Tomorrowland, dag 3: naar deze zeven acts kijken wij uit

Print

Live today, love tomorrow, unite forever. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen. En omdat er vandaag alweer honderden artiesten de zeventien podia onveilig maken, selecteerden we voor u opnieuw alvast enkele op de affiche met rood te omcirkelen namen.

Familie breekt het kot af

Nergens beter dan thuis, moeten Dimitri Vegas & Like Mike gedacht hebben. En dus nodigen ze voor hun jaarlijkse Smash The House-feestje (op de Freedom Stage) opnieuw weer heel wat vrienden uit om het kot af te breken. En zelfs familie. Zo warmt mevrouw Vegas, MATTN, op om 21.30u voor de afsluitende broers. En om 13.30u kunt u al kennismaken met D’Angelo & Francis. Die eerste is de schoonbroer van… Anouk Matton. Welkom op het familiefeest!

Tomorrowland, dag 3: naar deze zeven acts kijken wij uit
Foto: Discobaar A Moeder

Discobaar A Moeder

Het kleine gezellige podium op het water is al enkel jaren de thuisbasis van het Antwerpse feestconcept Radio Ultra Modern. Vandaag ontvangen ze in hun Harbour House onder meer het inmiddels in Vlaanderen wereldberoemde Antwerpse dj-duo Discobaar A Moeder. Ambiance verzekerd om 21u. De sexy dansmoves van The Retronettes krijgt u er gratis bij.

Hardcore sterft nooit

Thunderdome mag dan al meer dan 25 jaar bestaan, het hardcore houselabel krijgt pas dit jaar voor het eerst een eigen area op Tomorrowland. In de Tulip Stage doen alleszeggende namen als Neophete, Nosferatu en Noize Surpressor de grond onder het alom gekende logo met de wizard daveren.

Tomorrowland, dag 3: naar deze zeven acts kijken wij uit
Foto: Olivier Ramoudt

Dave Clarke nodigt uit

Dave Clarke moeten we niet meer voorstellen. Maar dit jaar komt de 49-jarige Britse technogod met een gloednieuw concept op de proppen. Onder het motto ‘Fuse & Dave Clarke Present’ nodigt ‘The Baron of Techno’ samen met de Brusselse club waarmee hij een bijzondere band heeft onder meer Mind Against en Pierre uit. Clarke zelf sluit om 22.30u de magische Atmosphere-tent af.

Tomorrowland, dag 3: naar deze zeven acts kijken wij uit
Foto: Qmusic.

Nationale feestdag + 1

21 juli ligt dan al wel achter ons, de Mainstage viert vandaag pas echt zijn nationale feestdag. Met hardstyle-topper Coone, Antwerpenaar Yves V en de Brusselse publiekslieveling Lost Frequencies kleurt het gigantische podium in De Schorre wel heel zwart-geel-rood. Maar het laatste woord is voor een Nederlander. ’s Werelds beste dj Martin Garrix heeft de eer de veertiende editie af te sluiten.

Nog Belgische broers

De Organ of Harmony-stage is nog aan het bekomen van de opgemerkte passage van Dua Lipa gisteravond of er staat alweer een grote naam klaar. Eentje uit eigen land dan nog wel. Al kent heel de wereld ondertussen 2MANYDJS wel. De broers Stephen en David Dewaele brengen om 21u een dj-set van anderhalf uur. De Franse top-dj Martin Solveig sluit daarna af.

Tomorrowland, dag 3: naar deze zeven acts kijken wij uit
Foto: Christophe Brysse/CPU

Drum-‘n-beestig

Rampage is niet meer weg te denken op een dancefestival. Het populaire drum-‘n-bass- en dubconcept doet al jaren Sportpaleizen volstromen met bezoekers uit heel Europa. En dat zal op Tomorrowland niet anders zijn. The Arch is het decor voor een dagje rugzakdansen met onder meer organisator Murdock (17u), Nghtmre (20u), Slushi (21u) en de Australische headliners Pendulum (23u, dj-set).