Lierse Kempenzonen geeft doelman tweejarig contract

Foto: BELGA

Lierse Kempenzonen geeft doelman tweejarig contract

Print

Lierse Kempenzonen blijft zich versterken met het oog op een vruchtbaar seizoen in de eerste amateurklasse. De Pallieters kwamen tot een overeenkomst met de 22-jarige Bo Geens, die transfervrij overkomt van Lokeren.

Bo Geens is de zoon van ex-international The Custers en genoot zijn opleiding in Lokeren. In het seizoen 2016-2017 werd hij uitgeleend aan MVV, waar hij ervaring opdeed in een eerste elftal. Geens liet een goede indruk na in Maastricht. Hij hield twaalf keer de nul en dwong de play-offs voor promotie af met de Nederlandse tweedeklasser. MVV wou de huurovereenkomst met Geens ook verlengen, maar Lokeren riep zijn goalie terug naar Daknam als stand-in voor Davino Verhulst. Zijn overeenkomst bij de Waaslanders liep intussen af.

Bo Geens moet op het Lisp de concurrentie aangaan met de jonge talentvolle Senne Vits, die bij Hasselt werd weggeplukt. Hij ondertekende in Lier een contract voor twee seizoenen.

De komst van de doelman in het volgende puzzelstukje in de kern van Lierse Kempenzonen, die straks wellicht nog zal gespijsd worden met een extra spits. De club houdt vrijdag en zaterdag zijn medische testen en begint op maandag 23 juli onder leiding van René Trost en Nico Van Kerckhoven aan zijn voorbereiding.

MEER VOETBALNIEUWS