© fvv

Radiopresentator Sam De Bruyn slachtoffer van oplichting via zijn creditcard: “Fuck zeg!”

Radiopresentator Sam De Bruyn is het slachtoffer geworden van creditcardfraude. Dat vertelt de Qmusic-stem zelf via zijn Twitter. Hij ontdekte dat een onbekende een maand lang zijn MasterCard gegevens gebruikte en er talloze aankopen mee deed op het internet.

mrra

“Fuck zeg. Net ontdekt dat een onbekende afgelopen maand voor 1.700 aankopen op iTunes heeft gedaan met mijn MasterCard gegevens”, tweet Sam De Bruyn. Op één of andere manier was de dader aan Sams kredietkaartgegevens geraakt, waarna hij die gebruikte om online aankopen te doen bij de online muziekwinkel van Apple.

Even was de radiopresentator nog ongerust dat hij 2,5 dag zou moeten wachten voordat hij zijn kaart kon laten blokkeren, maar een opmerkzame volger stelde hem gerust. Met één telefoontje naar Worldline werd zijn MasterCard alvast afgesloten. Maar dat bracht een ander probleem mee voor de Sam De Bruyn: “Morgen dan maar op reis vertrekken zonder kredietkaart”, schreef hij teleurgesteld.

Grappig vindt hij het allemaal niet, zo schrijft hij bij een filmpje van een dreigende Kevin McCallister uit ‘Home Alone’: “Kill the bastard!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nu in het nieuws