© rr

Cercle Brugge strikt Braziliaan Vitinho

De 18-jarige Braziliaan Victor Alexander da Silva, kortweg Vitinho, heeft een vijfjarig contract bij promovendus Cercle Brugge getekend. Dat maakte de West-Vlaamse club vrijdag bekend op zijn website. De flankspeler komt over van de Braziliaanse eersteklasser Cruzeiro, waar hij doorstroomde vanuit de jeugdopleiding.

“Dit is een mooie opportuniteit voor mij. Ik ben razend enthousiast om eraan te beginnen”, verklaart de Braziliaan op de website van Cercle. Vitinho werd al enkele keren geselecteerd voor de Braziliaanse U20, waarvoor hij al één wedstrijd speelde.

Voorzitter Frans Schotte reageert enthousiast op de kersverse aanwinst. “De transfer van de uitermate getalenteerde Vitinho naar Cercle Brugge toont aan dat de vereniging het ook volgend seizoen goed wil doen in de Jupiler Pro League. Vitinho beschikt over een uniek spelersprofiel en zal, ondanks zijn jonge leeftijd, zeker en vast zijn waarde hebben in de selectie. Niet alleen een aanwinst voor Cercle Brugge, maar zeker ook voor het Belgisch voetbal in het algemeen”, aldus Schotte.

MEER OVER Cercle Brugge

Meer voetbalnieuws