BOEK. Robert Bryndza - De stalker in de nacht

Foto: stalker

BOEK. Robert Bryndza - De stalker in de nacht

Print
Midden in een stikhete zomernacht wordt de eigenzinnige inspecteur Erika Foster opgeroepen. Een dokter is thuis in zijn bed dood aangetroffen. Zijn polsen zijn vastgemaakt, zijn ogen puilen uit door de doorschijnende plastic zak die strak om zijn hoofd is gebonden. Dood door verstikking.

 Een paar dagen later wordt een tweede slachtoffer gevonden die in exact dezelfde omstandigheden om het leven blijkt te zijn gekomen. Erika probeert beide slachtoffers aan elkaar te linken. Een opdracht die bemoeilijkt wordt door het feit dat beiden een stil, weinig avontuurlijk leven kenden. Een zaak is wel duidelijk: Erika en haar team hebben te maken met een kille, berekenende moordenaar die zijn prooi zorgvuldig observeert, vooraleer hij toeslaat.

Tweede deel in de Erika Foster-serie, waarmee Robert Bryndza, een Brit die in Slowakije woont, zich een plaatsje hoopt te veroveren tussen de zwaargewichten van de Britse misdaadroman. Hij lijkt met deze duistere en spannende thriller alvast het juiste pad te hebben gekozen.

 

 

De Boekerij, 375p, 15 euro

MEEST RECENT