© Isopix

Serena Williams mist de eerste stapjes van haar dochter door trainingen

De kans bestaat dat Serena Williams straks haar achtste titel op Wimbledon binnenrijft, maar daarvoor heeft ze wel enkele belangrijke zaken moeten opgeven. Zo laat ze in een tweet weten dat ze de eerste stapjes van haar dochtertje miste omdat ze aan het trainen was. Haar berichtje lokt heel wat steunreacties uit.

flb

Het is ondertussen tien maanden geleden dat Serena Williams beviel van dochtertje Alexis Olympia, maar sindsdien is ze hard aan de weg terug aan het timmeren. Wimbledon was een van de eerste grote doelen bij haar terugkeer naar het tennisveld en voorlopig is ze er nog altijd in de running om haar achtste titel op het Britse tornooi te pakken te krijgen.

Maar daaraan ging heel wat trainingsarbeid vooraf en soms mist ze dan blijkbaar al eens de belangrijke momenten in het leven van haar dochtertje. "Ze heeft haar eerst stapjes genomen... Ik was aan het trainen en daardoor heb ik het gemist. Ik heb moeten wenen", schreef ze op Twitter.

Magische momenten

In plaats van de gebruikelijke kritiek, kon de tennisster rekenen op bijzonder veel steun van haar fans en volgers. "Ze heeft gemist hoe jij al 23 grandslams binnenhaalde, maar zal toch weten dat je de beste tennisspeler ooit bent. Je zult nog duizenden magische momenten met haar beleven, zit er maar niet mee in", klinkt het onder andere.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN